Zapata italiarrak (klipak) / Rafael Vallbona ; itzulpena, Miren Billelabeitia - Vallbona, Rafael (Desclée de Brouwer, 1993)
Ipuin antzeko testu ttikiak biltzen ditu, ia deskripziorik gabe, erritmo bizian, bideokliparen teknika oso hurbiletik jarraituz. Istorio posible batzuen hezurdurak-edo adierazten zaizkigu, ia guztiak ipuin beltzak izanez: heriotza, suizidioa, hilketa, beti hor daude.