Gazte hezikaitzak - Aber, Pierre; Eguireun, J.L.; Alonso, Luis (Bilbao : Gero, 1998)
Liburu honetako protagonistak Blouson nori izenez ezagutzen ziren gazte batzuk dira. Eguna kalean ematen dute, beren motoak arreta handiz zaindu eta zalaparta bila. Bud dugu taldeko buruzagi bakarra beste taldekide berri bat, Mickey, agertzen den bitartean. Azken honek taldeari sustraitik ideak, ametsak eta itxaropen ezkutuenak ere zalantzan taldekideei. Abentura liburuetan ohikoak diren osagai guztiak aurkituko dituzu liburu honetan: matxinadak, borrokak, lasterketak, ezustekoak, jende baztertua nonahi.
10 urtetik aurrera (berdea)
Jóvenes rebeldes
Keywords: Gazteen delitugintza -- -Eleberriak -- -Haur eta gazteentzako liburuak; Gizarte arazoak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Abenturak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura