Berria ikasgela : Nerea Ibarzabal Salegi: «Irabaztea posible zela ikusi nuen» (Andoain : Berria, 2021)
BERRIA Ikasgelak hezkuntza sisteman erabiltzeko askotariko edukiak eskaintzen ditu: irakurgaiak, bideoak, infografiak, audioak... BERRIA egunkariak landutako edukiak dira, azken urteotako argitalpen aukeratuetan oinarrituak. Lehenengoz jantzi du txapela Nerea Ibarzabal Salegik (Markina-Xemein, Bizkaia, 1994), eta «pozik» dago garaipenarekin. Bizkaiko Bertsolari Txapelketa prestatzea «gogorra» izan bada ere, ingurukoen babesak aurrera egiteko indarra eman dio.
Material hau berria.eus webgunetik ekarria da.