Kitty eta erreskatea ilargiaren argitan / [Paula Harrisonek idatzia ; Jenny Lovliek ilustratua ; itzulpena, Aitor Arana] - Harrison, Paula (Kitty (Mezulari), 2021)
Kittyren familiak sekretu bat dauka. Haren ama katu ahalmenak dituen heroia da, eta Kittyk badaki egunen batean berak ere bereak erabili beharko dituela. Egun hori uste baino lehen helduko da, Figaro katua neskaren logelako leihoan laguntza eske agertzean. Baina neskak beldur handia dio gauari. Lortuko ote du iluntasunean sartzeko eta abentura zirraragarria bizitzeko behar beste ausardia izatea?