Txori M - Martinez, René; Etxekopar, Mixel; Vieussens, Christian (Baigorri : ZTK, 2021)
"Txori M", Mixel Etxekoparrek idatzi René Martinez gaskoi kondalariaren alegia baten xiberotar bertsioa da, Christian Vieussens musikari margolariak marrazki edo margo ederrez apaindu duena. Tarteka, albumari musika gehitua izan zaio...
Keywords: Album ilustratuak; Helduentzako Literatura; Audioak