Berria ikasgela: Miren Ros: «Nerabeek ez dute sakelakorik behar» - Oiartzabal Azketa, Ainhoa; Berria (Egunkaria) (Andoain : Berria, 2021)
BERRIA Ikasgelak hezkuntza sisteman erabiltzeko askotariko edukiak eskaintzen ditu: irakurgaiak, bideoak, infografiak, audioak... BERRIA egunkariak landutako edukiak dira, azken urteotako argitalpen aukeratuetan oinarrituak. Sakelakoaren erabilerari buruzko hitzaldiak ematen ditu Miren Ros hezitzaileak (Eibar, Gipuzkoa, 1975). Uste du nerabeek ez dutela ulertzen sakelakoa, «eta gurasoek ere ez zeinen tresna potentea den». Horregatik, 16 urte izan arte sakelakorik ez edukitzea aldarrikatzen du.
Material hau berria.eus webgunetik ekarria da.
Keywords: Sare sozialak eta gazteak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak; Eduki digital didaktikoak; Erreferentzia-materialak