Sherlock Holmesen memoriak / Arhur Conan Doyle ; itzultzailea, Aitor Blanco Leoz ; [ilustrazioak, Adur Larrea] - Doyle, Arthur Conan, Sir (1859-1930) (Enigma (Igela), 2021)
Misterioaren lagun, hemen dituzu Sherlock Holmes detektibearen eta Watson doktorearen 12 istorio izugarri. Ingalaterrako zaldi-lasterketetako krimen lazgarriak, ongi hezitako familien erritu ezohikoak, maitasun eta desira arriskutsuegiak, buruhaustez beteriko hilketak, Moriarty irakasle iluna... Horiek eta beste asko topatuko dituzu orriotan. Sherlock Holmesek eta Watson doktoreak arrazoimen hutsaren eta haien arteko laguntasunaren indarraz egingo diote aurre kasu bakoitzari. Batzuetan zure laguntza beharko dute, irakurle, hilketa asko ez baitira, ez, argitzen errazak...