Katta ilargirantz / [testua] Miren Agur Meabe ; [ilustrazioak] Lotura Films - Meabe, Miren Agur (Katta (Elkar), 2021)
Ilargiari bisita egin nahi diote Kattak eta lagunek galdera bat egiteko. Ilargiak berak irakatsiko die nola igo espaziora. Eta badoaz bilintx-balantx...