Zazpimintzo herensugea eta Eider ederra - Salaberria, Garbiñe; Lucas, Belen (Bilbo : Gero-Mensajero, 2000)
Lozorron dagoen gau batean, Eider neskatoak Zazpimintxo herensuge jatorra ezagutzen du eta harekin joaten da leku zoragarri bat bisitatzera: Ametsen Herrialdea. Baina hara joateko pasaporte berezia behar du eta...
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Ametsak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak