Zazpimintzo herensugea eta Eider ederra / Garbiñe Salaberria ; [marrazkiak, Belen Lucas] - Salaberria, Garbiñe (Ekilore (Gero), 2000)
Lozorron dagoen gau batean, Eider neskatoak Zazpimintxo herensuge jatorra ezagutzen du eta harekin joaten da leku zoragarri bat bisitatzera: Ametsen Herrialdea. Baina hara joateko pasaporte berezia behar du eta...