Txikira beti hordago! - Arrieta, Bertol (Donostia : Erein, 2004)
Paris, Amazonas, Ingalaterra, New York... eta Bilbo.Sam, Betty Boop, Oswaldo, Marie... eta Margarita.Piano etzan bat, metro-geltoki bat, abestiak, malkoak... eta irribarreak, algarak. Amodioa, desamodioa, erotismoa... eta utopiak. Elkarren antzik ez duten zazpi ipuin. Zazpi ipuin eta bostehun leiho. Zazpi ipuin eta ehun mundu berri.
Liburu honek Eusko Jaurlaritzako Kultura Sailaren laguntza jaso du
Keywords: Helduentzako Literatura