Txikira beti hordago! / Bertol Arrieta - Arrieta, Bertol (Narratiba (Erein), 2004)
Paris, Amazonas, Ingalaterra, New York... eta Bilbo.Sam, Betty Boop, Oswaldo, Marie... eta Margarita.Piano etzan bat, metro-geltoki bat, abestiak, malkoak... eta irribarreak, algarak. Amodioa, desamodioa, erotismoa... eta utopiak. Elkarren antzik ez duten zazpi ipuin. Zazpi ipuin eta bostehun leiho. Zazpi ipuin eta ehun mundu berri.