Kenketaren proba - Pérez Calvo, Jorge; Pérez Calvo, Ruben ([S.l.] : Matematika Flipatuz, 2021)
Matematika Flipatuz izeneko Youtubeko kanalean LMHko matematika lantzeko bideoak aurkituko dituzu. Bideo honetan kenketaren proba ikusiko dugu.
LMH, 3. maila.
Keywords: Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Ikasmaterial osagarriak