Fisika orokorra : zinematika : 5. ariketa (Hzua) / [Fisikasi] (Fisikasi (Youtube kanala), 2021)
Fisikasi proiektuak Fisika, Kimika eta Matematikari buruzko bideoak grabatu eta sareratzen ditu. Gainera bidedoak euskaraz egongo dira. Bideo honetan: fisika orokorra: zinematika: 5. ariketa