Fisika orokorra : zinematika : 2. ariketa (parabolikoa) - Fisikasi ([S.l.] : Fisikasi, 2021)
Fisikasi proiektuak Fisika, Kimika eta Matematikari buruzko bideoak grabatu eta sareratzen ditu. Gainera bidedoak euskaraz egongo dira. Bideo honetan: fisika orokorra: zinematika: 2. ariketa
BATX, 1. maila
Keywords: Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Ikasmaterial osagarriak