Fisika orokorra : dinamika : 3. ariketa (marruskadura koefizientea) / [Fisikasi] (Fisikasi (Youtube kanala), 2021)
Fisikasi proiektuak Fisika, Kimika eta Matematikari buruzko bideoak grabatu eta sareratzen ditu. Gainera bidedoak euskaraz egongo dira. Bideo honetan: fisika orokorra: dinamika: 3. ariketa