Printzesa ausarta / [testua] Eulali Moreno Carrillo ; Marcos Kosikava-k ilustratua - Moreno Carrillo, Eulali (La casita esdrújula (Babidi-bú), 2021)
Muna bere alde borrokatzen duen ume bat da. Abenturazalea izateaz gain, zaldiz ibiltzea eta ezpatekin jolastea ere gustuko du. Baina neska izateagatik zailtasun asko ditu. Egun batean, Amaia armiarma ezagutuko du eta abentura bat hasiko dute, dena aldatuko duena. Lortuko al ditu Munak, bere ametsak egi bihurtzea?