Txurrutala : Egiako leku historikoak = Lugares históricos de Egia / Juanpe Urrosolo Oliden - Urrusolo Oliden, Juanpe (Gordegia elkartea, 2021)
Auzoan izan diren lekuen gida moduko bat da, 180 leku gutxi gorabehera. Bakoitza non zegoen azaltzen da, eta, ahal izan denetan, historia txikiren bat eta argazkia, 170 bat argazki. Horrez gain, honako atal hauek ditu: auzoaren kokapen historiko labur bat, mugen gorabeherak, bide zahar eta berrien azalpena eta kale-izendegiari buruzko hainbat hausnarketa.