Motx-motxean : aforismoak hasiberrientzat - Igerabide, Juan Kruz; Jauregi, Koldobika (1959-2024) (Berriozar : Denonartean, 2021)
Zer da aforismoaren egia? Esaten hasi, eta amildegia. Aforismoa edo zuhur-hitza balio literarioa duen esaldi edo esaera gogoangarri bat da. Esaeraren mezua garrantzitsutzat edo interesgarritzat jo da eta literaturan askotan errepikatu izan da.
12-14 urte (horia)
Keywords: Maximak eta aforismoak; Haur eta Gazteentzako Literatura