Zenbakiak ingelesez [Mahai-jolasa] - Irurk Itzulpenak (Madrid : Susaeta, 2020)
Ikasi zenbakiak ingelesez, errotuladore ezabagarria dakar. Fitxa hauei esker, ikaskuntza oso dibertigarria izango da!
3-8 urtetako umeentzat (urdina)
Keywords: Ingelesa -- Hezkuntza jolasak; Jolas didaktikoak