Badator sorgina Txirulina! - Liquete, Erica; Alfageme, Irune; Urrutikoetxea, Xabier (Bilbo : Agalir, 2018)
Zure seme-alabekin euskara ikasteko ipuin-bilduma da. Historia bakoitzak dauka: testua euskaraz eta gaztelaniazko itzulpena; audioipuina, entzuteko ipuin musikatua; eta testuarekin zerikusia daukan unitate didaktikoa, euskarazko hitzak ikasi eta etxean erabili ahal izateko. Horrez gain, ipuin bilduma honekin zure seme-alabek baloreak ikasiko dituzte eta primeran pasatuko duzue sorgina Txirulinaren istorioak irakurtzen eta entzuten! Hiru ipuin hauek dakartza: animalien hizkuntza, Izaskunen baratza eta Bizenta eta txoria
3 urtetik aurrera (urdina)
Testuak euskaraz eta gaztelaniaz
Keywords: Euskara -- Irakurgaiak; Balio-hezkuntza -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Audioak