Badator sorgina Txirulina! / testuak, ahotsa eta txirula, Erica Liquete ; ilustrazioak eta maketazioa, Irune Alfageme ; soinu grabaketa, Xabier Urrutikoetxea - Liquete, Erica (Agalir, 2018)
Zure seme-alabekin euskara ikasteko ipuin-bilduma da. Historia bakoitzak dauka: testua euskaraz eta gaztelaniazko itzulpena; audioipuina, entzuteko ipuin musikatua; eta testuarekin zerikusia daukan unitate didaktikoa, euskarazko hitzak ikasi eta etxean erabili ahal izateko. Horrez gain, ipuin bilduma honekin zure seme-alabek baloreak ikasiko dituzte eta primeran pasatuko duzue sorgina Txirulinaren istorioak irakurtzen eta entzuten! Hiru ipuin hauek dakartza: animalien hizkuntza, Izaskunen baratza eta Bizenta eta txoria