Dena ametsa den irudipena - Vargas, Leire (Aduna : Elkar, 2021)
Gazte baten noraezak, barne-minak eta egokitu ezinak ageri dira poema sorta honetan: bere buruarekin, gizartearekin, bikote barruan... Guztiak ere, hizkuntza doi eta dotore batean adieraziak. Ahots gazte eta berri bat, edertasun eta nortasun handi baten jabe, Irun Hiria poesia-saria merezi izan duena.
Irun Hiriko Kutxa Literatura Saria poesia arloan 2021
Keywords: Poesia; Helduentzako Literatura