99 pauso ganorabakoen aldamenean - Calabaza Saban, Peru; EHAZE (Donostia : EHAZE ; Zarautz : Larrabetzu : Susa, 2021)
Munduan zehar poeta edo maisu deitzen zioten. Bere herrian ganorabako. 99 pauso emango ditugu ganorabakoen aldamenean, ea fundamentu gutxiko erantzunen bat aurkitzen dugun gure galdera handientzat, hala nola: Zeintzuk dira gure pentsamoldeak jartzen dizkigun tranpak? Zer gertatzen da dagoenaren inguruko diskurtsoekin? Zer da menpean egotea? Non ditugu mugak? Zerk liluratuko gaitu bihar? Gure barnean dugun fundamentalista ttiki oro da lan honen jopuntu. Baita inguruan ditugun fundamentalista handiak ere. Ganorabakoak potentzialki indartsuenak dira. Ez dakigu zertarako, baina badaezpada ere euren inguruan bildu beharko genituzke indarrak. [Peru Calabaza Saban]
Keywords: Antzerkia; Baliabide digitalak; Helduentzako Literatura