Aitonaren lo-kanta - Igerabide, Juan Kruz; Gurrutxaga, Maite (Pontevedra : Creotz, 2021)
Badator haurtxoa, aitona bertso-jario... Kanta bat jaiotzeari, maitasun samurrari, bizi berriari, izarren kulunkari eta sehaska-kantari, egurats eme batean murgildurik. Aiton-amona eta biloba izatearen bizipen unibertsalaz gozatzeko liburua.
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Lo-kantak; Poesia; Haur eta Gazteentzako Literatura