Aitonaren lo-kanta / Juan Kruz Igerabide ; ilustrazioak, Maite Gurrutxaga - Igerabide, Juan Kruz (Hilo de Cometa (Creotz), 2021)
Badator haurtxoa, aitona bertso-jario... Kanta bat jaiotzeari, maitasun samurrari, bizi berriari, izarren kulunkari eta sehaska-kantari, egurats eme batean murgildurik. Aiton-amona eta biloba izatearen bizipen unibertsalaz gozatzeko liburua.