Esna irauteko ipuinak - Olaso Bengoa, Xabier (Berriozar : Denonartean, 2021)
Ipuin laburrak eta bizi-biziak biltzen ditu liburu honek, ipuin irudimentsu eta iradokitzaileak; denak ala denak ere, esna irauteko ipuinak dira. Tradizioa eta umorearen eskutik, askotariko eszenatokietan murgiltzeko aukera izango du irakurleak.
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Irudimena; Umorea; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak