Aurora misioa - Santos, Julio; Pérez, Patricia; Olano, Antton; Elustondo, Miel Anjel ([Donostia] : Xarpa Books, 2021)
Kaixo! Txano dut izena, eta anaia biki bat dut, Oscar. Ikasturte berri hastear zegoen eta horrek esan nahi zuen ez genuela abentura gehiago izango denbora batean. Izan ere, egunero goiz jaikitzen, etxeko lanak egiten eta azterketak prestatzen ibili behar bagenuen, nondik atera denbora misterioak argitzen ere ibiltzeko? Baina oker geunden, oso oker! Esmeraldaren urtebetetzeko oparia aukeratzen ari ginela, Sara-Lik ikuspen bitxi bat izan zuen. Xake-joko berezi bat izan zen guztiaren eragilea. Beste dimentsio batera ere bidaiatu behar izan genuen, pentsa! Abentura prest dago. Gurekin etorri nahi?
8 urtetik aurrera (gorria)
Misión aurora
Keywords: Misterioa; Abenturak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura