Guztiontzako xakea : tarteko maila 1 - Prió Burgués, Jordi; Torra Bernat, Ramon; Farré Vilalta, Imma; Mayals Marbá, Ramón; Zaldua, Iker (Lleida : Balàgium Editors, 2010)
Bilduma honetan maila ezberdinetako sei liburu barneratzen dira: hastapen mailako bi, tarteko mailako bi eta maila aurreraturako bi. Bildumako liburu bakoitzean, jokoa hasteko, jokoaren tarteko eta bukaerako edukiak lantzen dira. Lehen eta bigarren hezkuntzan (eskolaz kanpoko ariketetan, DBHko hautazko ikasgai modura) xake-elkartean eta auzoko etxe nahiz aisialdi gunetan erabil daitezke. Bilduma hau 7 urtetik aurrerako edozein pertsonentzat da egokia. "Tarteko maila 1" ale honetan hasieraren estrategiari dagozkion kontzeptuak barneratzen dira eta baliabide taktikoen eta estrategikoen errepertorioa zabaltzen da, partidaren fase bakoitzean. Gai gehigarrietan zailtasun-maila bizpahiru jokaldikoa da
LH eta DBH, 7 urtetik aurrera
Keywords: Haurrentzako xakea -- Haur eta gazteentzako liburuak; Erreferentzia-materialak; Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak