Guztiontzako xakea : hastapena 2 - Prió Burgués, Jordi; Torra Bernat, Ramon; Farré Vilalta, Imma; Mayals Marbá, Ramón; Zaldua, Iker (Lleida : Balàgium Editors, 2010)
Bilduma honetan maila ezberdinetako sei liburu barneratzen dira: hastapen mailako bi, tarteko mailako bi eta maila aurreraturako bi. Bildumako liburu bakoitzean, jokoa hasteko, jokoaren tarteko eta bukaerako edukiak lantzen dira. Lehen eta bigarren hezkuntzan (eskolaz kanpoko ariketetan, DBHko hautazko ikasgai modura) xake-elkartean eta auzoko etxe nahiz aisialdi gunetan erabil daitezke. Bilduma hau 7 urtetik aurrerako edozein pertsonentzat da egokia. "Hastapena 2" ale honetan partida baten idazketa erakusten da eta hasieraren, bitarteko jokoaren eta amaieren kontzeptuak barneratzen dira, bakoitzari dagozkion baliabide taktikoak eskainiz. Erantzunen zailtasuna jokaldi bakarrekoa edo bi jokaldikoa izan ohi da, ariketa motaren arabera.
LH eta DBH, 7 urtetik aurrera
Keywords: Haurrentzako xakea -- Haur eta gazteentzako liburuak; Erreferentzia-materialak; Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak