Jokatu eta ikasi 4 - Prió Burgués, Jordi; Fernández Amigo, Joaquín; Farré Vilalta, Imma; Mayals Marbá, Ramón; Zaldua, Iker (Lleida : Balàgium Editors, 2014)
Jokatu eta ikasi bildumak laguntza tresna izan nahi du lehen hezkuntzako ikastetxeetan ikasleen osoko hezkuntzaren garapenerako, adimen anitzen eredua erabiliz. Material honen zati bat adimenarekin lotutako gaitasunak (argudiatzea, lengoaia, kalkulua, ikuskera, memoria eta adimen espaziala) sustatzen dituzten sei liburu hauetan barneratzen da. Gainera, xakea da material horietan interesgune nagusia, izan ere, adimen anitzen garapena sustatzean da. Hori dela eta, xake-jokoa berehala eta oso modu errazean irakasten da, ikasleek maiztasunez praktika dezaten kirol hori.
6 urtetik aurrera
Keywords: Haurrentzako xakea -- Haur eta gazteentzako liburuak; Erreferentzia-materialak; Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak