Donostiako hegazti habiagileen atlasa = Atlas de aves nidificantes de San Sebastián - Arizaga, Juan; Laso, Maite; Rodríguez-Pérez, Javier; Zorrozua Nere; Pagaldai, Nerea; Carrascal, Luis M.; Domínguez Pazo, Raúl; Aranzadi Zientzia Elkartea. Ornitologia Saila; Donostia. Udala. Osasun eta Ingurumen Saila (Donostia : Aranzadi Zientzia Elkartea ; Donostiako Udala, 2021)
"Donostiako hegazti habiagileen atlasa", udalerrian ugaltzen diren hegazti-espezieen banaketari buruzko informazio eguneratu eta zehatza biltzen duen liburua da.
Bibliografía: 243-248. or. Espezieen aurkibidea: 254-255. or.
Testuak euskaraz eta gaztelaniaz
Keywords: Hegaztiak -- Donostia -- Atlasa; Monografiak