Donostiako hegazti habiagileen atlasa = Atlas de aves nidificantes de San Sebastián / [egileak] Juan Arizaga ... [et al.] ; [ilustrazioak, Raúl Domínguez ; itzulpenak, Ornitologia Saila, Aranzadi Zientzia Elkartea] - Arizaga, Juan; Laso, Maite; Rodríguez-Pérez, Javier; Zorrozua Nere; Pagaldai, Nerea; Carrascal, Luis M.; Domínguez Pazo, Raúl (Aranzadi Zientzia Elkartea ; Donostiako Udala, 2021)
"Donostiako hegazti habiagileen atlasa", udalerrian ugaltzen diren hegazti-espezieen banaketari buruzko informazio eguneratu eta zehatza biltzen duen liburua da.