Zara eres - Añorga, Pello; Elorza, Lourdes ([Sevilla] : Mr.momo, 2021)
Album zaindua, haurrekin, gazteekin eta helduekin hitz egiteko IZATEAZ eta IDENTITATEAZ. Kontzeptuak hustuta agertzen dira, etiketetatik eta ideologia zurrunetatik harantzago. Album harrigarri honetan, esaten dena bezain garrantzitsua da isiltasuna.
14 urtetik aurrera (horia)
Keywords: Haur eta Gazteentzako Literatura