Zara eres / [testua] Pello Añorga ; [ilustrazioak] Lourdes Elorza - Añorga, Pello (Mr.momo, 2021)
Album zaindua, haurrekin, gazteekin eta helduekin hitz egiteko IZATEAZ eta IDENTITATEAZ. Kontzeptuak hustuta agertzen dira, etiketetatik eta ideologia zurrunetatik harantzago. Album harrigarri honetan, esaten dena bezain garrantzitsua da isiltasuna.