Azerikume txikia : basoan jolasean / Marja Baeten ; eta [ilustratzailea] Annemiek Borsboom ; [itzulpena, Bakun Itzulpen Zerbitzuak (Amets Santxez Munain)] - Baeten, Marja (Ttarttalo, 2021)
Azerikume txikiak abentura pila bat biziko ditu basoan. Lo egiteko leku bat bilatuko du. Untxiari lagunduko dio basurdekume txikiarentzat urtebetetze-opari bat aurkitzen. Eta nola lagunduko dio katagorriari, putzu sakon baten erdian dagoen enborretik ateratzen? Liburu honetako hiru istorioetako bakoitzean, gauzak bilatzeko irudi handi bat eta jarduera dibertigarri bat daude, elkarrekin egiteko. Heldu batekin irakurtzeko liburu interaktibo bat, irakurtzen ikasteko prozesuaren lehenengo urratsak emateko. Haurren hizkuntza-garapenerako pentsatua.