Ene kantak furgonetako gorabeheretan - Urbizu Ruiz, Nerea; Santos, Mikel; Ene kantak (Atarrabia : Ene kantak, 2021)
Urduri daude Eneko eta Nerea. Oso urduri. Izan ere, egun handia iritsi da: furgoneta prest dute, jantziak ere bai, baita ura ere!. Baina oraindik, oraindik... oraindik ez daude denak! Non sartu ote dira? Zatoz gurekin Ene Kantaken bidaiarik eroena bizitzera!
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Bidaiak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura