Ene kantak furgonetako gorabeheretan / [testua] Nerea Urbizu Ruiz ; [marrazkiak] Mikel Santos "Belatz" - Urbizu Ruiz, Nerea (Ene kantak, 2021)
Urduri daude Eneko eta Nerea. Oso urduri. Izan ere, egun handia iritsi da: furgoneta prest dute, jantziak ere bai, baita ura ere!. Baina oraindik, oraindik... oraindik ez daude denak! Non sartu ote dira? Zatoz gurekin Ene Kantaken bidaiarik eroena bizitzera!