Zerak - Arrieta Malaxetxebarria, Yolanda; Rivero Arrieta, Haira (Berriozar : Denonartean, 2021)
Fantasiari beldurra diogula zioen Bruno Bettelheimek; esanahi esplizituetara jotzeko arriskuaz ohartarazten zigun: «Literaturak ez dio begiratzen gertaerari berari, baizik eta gertatzearen desioari». Literaturak eskaintzen dizkigun fantasia eta pentsamendu magikoa erabili ditut, bada, barruko zerak azalerazteko. Nire lagun ezkutuak bestelakoak dira. Fantasiaz izendatu ditut baina muin organikoa daukate. Egiazkoak dira. Biziak dira. Nire lagun ezkutukoak nire barruko indarrak dira. Susmoak, ikarak, galerak, nahiak. ZERAK
12 urtetik aurrera (horia)
Keywords: Haur eta Gazteentzako Literatura; Helduentzako Literatura