Pixontzia - Emerson, Emily (Antwerpen (Belgika) : Ballon, 2021)
Hona hemen Ane. Laster ez du egunean zehar pixoihalik eraman beharko, pixontzia erabiltzen ikasten ari baita. Zure laguntza behar du, ordea, istorio honetan puzzlearen atalak leku egokian jartzeko. Hementxe duzu pixoihala erabiltzea uzteari buruzko liburu interaktiboa, mihi eta puzzle-atalekin
2 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Jolas-liburuak; Higienea; Ikasketa; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak