Txita amaren bila (Antwerpen (Belgika) : Ballon, 2021)
Gozatu txotxongilo-liburu hau zure txikitxoekin. Bizi elkarrekin une ahaztezinak! Txotxongilodun kartoizko liburu koloretsu hauek txikienen irudimena atzemango dute. Heldu batek ozen irakur dezake istorioa eta hatza liburuaren atzealdean jarri txotxongiloari bizitza emateko. Zoragarria elkarrekin gozatzeko!
3 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Jolas-liburuak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Oiloak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak