Traktoretxo beldur da - Quintart, Natalie; Goossens, Philippe; Santxez Munain, Amets; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Donostia : Ttarttalo, 2021)
Traktoretxo maldan behera joan da aitarekin, baina irrist egin eta lokatzetara erori da. Eta orain Traktoretxo beldur da, eta ez du aletegitik atera nahi, euria ari duen bitartean. Baina halako batean, Lilik Traktoretxoren laguntza behar du, berehala gainera... Istorio polit honetan Traktoretxok beldurrari aurre egingo dio, bere lagunei laguntzearren.
4 urtetik aurrera (urdina)
Kleine Tractor is bang
Keywords: Haurren beldurra; Traktoreak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura