Traktoretxo neguan - Quintart, Natalie; Goossens, Philippe; Santxez Munain, Amets; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Donostia : Ttarttalo, 2021)
Negua da, eta Traktoretxori ez zaio negua gustatzen. Traktoretxoren lagun berria, antzara, herrialde beroago batera joan da hegan. Hotz egiten du eta giro grisa dago, zuhaitzak hostoak galtzen ari dira, oso goiz iluntzen du eta Traktoretxori aspergarria egiten zaio baserri barruan egotea. Baina egin al daiteke gauza dibertigarririk neguan? Neguko istorio samur eta goxo bat, Traktoretxori eta haren lagunei buruzkoa.
4 urtetik aurrera (urdina)
Kleine Tractor in de winter
Keywords: Negua; Traktoreak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak