Kastoreren bidaia - Juárez, Uxue; Mesanza Iturritxa, Araiz ([Madril] : Bookolia, 2021)
Esku artean duzun liburu honek baso bat dauka barnean. Ireki ezazu eta sar zaitez Kastoreren ondoan ibiltzen hasteko: bidaia zoragarri bat eginen duzue litezkeen gauza guztien munduraino.
5 urtetik aurrera (urdina)
El viaje de Castor
Keywords: Album ilustratuak; Naturarekiko maitasuna -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Bidaiak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura