Berria ikasgela : Alex Aginagalde: «Ezinbestekoa da aisialdian euskara sendo egotea» - Oiartzabal Azketa, Ainhoa; Berria (Egunkaria) (Andoain : Berria, 2021)
BERRIA Ikasgelak hezkuntza sisteman erabiltzeko askotariko edukiak eskaintzen ditu: irakurgaiak, bideoak, infografiak, audioak... BERRIA egunkariak landutako edukiak dira, azken urteotako argitalpen aukeratuetan oinarrituak.Euskarazko ikus-entzunezkoen finantzaketa publikoa handitu egin behar dela uste du Aginagaldek, «egoerari buelta emateko». Pantailak Euskaraz mugimenduko kidearen ustez, kezkagarria da euskarak ikus-entzunezkoetan duen egoera.
Material hau berria.eus webgunetik ekarria da.
Keywords: Euskara eta aisialdia; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak; Eduki digital didaktikoak; Erreferentzia-materialak