Letrak ingelesez [Mahai-jolasa] / [euskarazko testua, Irurk Itzulpenak] (Fitxa hezigarriak (Susaeta), 2020)
Ikasi alfabetoaren fitxak ingelesez, errotuladore ezabagarria dakar. Fitxa hauei esker, ikaskuntza oso dibertigarria izango da!