Izan zoriontsu! - Ene kantak ([Atarrabia] : Ene Kantak, 2021)
"Izan zoriontsu!" diskoa Iruñean grabatua izan da 2020 eta 2021 urteen artean. Lan honetan "Izan Zoriontsu" lan berriaren DVD eta CDa aurki ditzakezue, 16 abesti eta 16 bideoklip.
1. Lau urtaroak ; 2. Ez jan azazkalik ; 3. Autobusean ; 4. Esan eta adierazi ; 5. Akerraren bila ; 6. Jangelan goxo ; 7. Gaztarena ; 8. Ikasle berri bat; 9. Esnatu, zorionak!! ; 10. Inauteriak ; 11. Naizen ; 12. Ni ez naiz zomorroa ; 13. Handitan zer izan nahi duzu? ; 14. Mauri - Maurizia ; 15. Izan zoriontsu ; 16. Lotara-lotara
Haurrentzat bereziki gomendatua (2 urtetik aurrera)
Keywords: Haurrentzako musika; Haur eta gazteentzako zinema