Izan zoriontsu! / Ene Kantak (Ene Kantak, 2021)
"Izan zoriontsu!" diskoa Iruñean grabatua izan da 2020 eta 2021 urteen artean. Lan honetan "Izan Zoriontsu" lan berriaren DVD eta CDa aurki ditzakezue, 16 abesti eta 16 bideoklip.