Beltx Beheko basoan / [testua] Igor Erbiti Saizar ; ilustrazioak, Koldo eta Korali Villalba - Erbiti Saizar, Igor (Lur Geroa, 2017)
Lur Geroa basogintza enpresak "Beltx beheko basoan" album ilustratua argitaratu du. Umeei "zer erabilpen egiten diren eta basoa nola ustiatzen den" azaldu nahi diete haren bidez. Albuma, antzerkia, tailerrak eta beste dituen proiektu baten zati da Ipuin hau basoei jakin-minez begiratzen dieten ume guztiei eskainia dago.