Narrazioak eta olerkiak : R. Mª Azkue saria 2020 - Bilbao Bizkaia Kutxa Fundazioa; Euskaltzaindia (Bilbo : Bilbao Bizkaia Kutxa Fundazioa : Euskaltzaindia, 2021)
2020ko edizioan Resurreccion Maria Azkue haur eta gazteentzako literatura sarietan sarituak izan diren idazle gazteen narrazio eta olerkiak.
12 urtetik aurrera (horia)
Keywords: Euskal literatura -- Sariketak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura